top of page

Onze werkwijze

Welkom bij de betoverende wereld van destination weddings in Griekenland. Wij begrijpen als geen ander dat de weg naar jullie droomhuwelijk gevuld is met opwinding, verwachtingen en eindeloze mogelijkheden. Onze unieke en persoonlijke werkwijze is ontworpen om jullie zorgeloos door dit betoverende avontuur te begeleiden, waarbij we uw visie omzetten in een onvergetelijke realiteit. 

photo-79.jpg

Uitgebreide briefing

Onze reis begint met een diepgaande briefing waarbij we met plezier luisteren naar jullieverhaal, dromen en verwachtingen. 

In dit gesprek overlopen wij uitgebreid de grote onderdelen van het huwelijk zodat wij een zo goed mogelijk beeld hebben van uw wensen., zodat wij hierna feilloos kunnen starten met het opmaken van een voorstel. 

Ook de organisatie van de volledige reis kan je aan ons overlaten. Denk maar aan overnachting, huurauto's, uitstappen, ... You name it.

Wij regelen dit met plezier voor jullie.

Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. 

Uitwerking voorstel

In de volgende fase gaan wij aan de slag. Aan de hand van jullie briefing maken wij een zo goed mogelijk voorstel (of soms meerdere) die zo dicht mogelijk aanleunen bij jullie droomhuwelijk. 

Onze voorstellen zijn altijd flexibel en op maat gemaakt. Dat betekent dat ons eerste voorstel steeds aangepast kan worden naargelang jullie feedback. 

Indien nodig, bezorgen wij jullie na de eerste feedback een tweede voorstel.

Mieke&Pieter-251_edited.jpg
Mieke&Pieter-488.jpg

Time to say 'I do'

Het is zover. Jullie gaan trouwen in Griekenland ! 

Op het moment van jullie huwelijk zijn wij minstens met 2 personen aanwezig om jullie huwelijk in goede banen te leiden. Gedurende het ganse verblijf van jullie en je genodigden zijn wij 24/7 beschikbaar voor vragen. 

Het enige wat jullie hier moeten doen is ten volle genieten van dit perfecte moment!

Writing With Light (12 of 72)_edited.jpg

Ons tarief

Wij bieden iedereen een gratis infogesprek van 30 minuten. In dit gesprek leren we elkaar kennen en kan je al eerste informatie inwinnen over het mooie Griekenland en onze manier van werken. 

Dit infogesprek is NIET hetzelfde als de uitgebreide briefing. Beide gesprekken zijn gratis maar de briefing is véél uitgebreider dan de korte kennismaking.

Het tarief voor de organisatie van een huwelijk in Griekenland begint vanaf €1995. Dit tarief is exclusief de reis- en verblijfskosten van de medewerkers van Kairos Celebrations. 

photo-65.jpg
bottom of page